Povestea

Dish & That s-a născut din spațiul de intersecție a pasiunilor unor oameni foarte talentați. Credem cu tărie că spațiul pe care l-am construit nu s-ar fi conturat fără dăruirea aceasta, fără atenția la fiecare detaliu, fără puterea de a trece peste obstacolele care au apărut, fără armonia adusă de fiecare dintre cei care au contribuit. 

Dish & That este locul în care noi, cei care am gândit ca și design, cei care scriem rândurile acestea, cei care am gândit meniul, cei care ne-am dorit ca acest vis să devină realitate… am investit tot ce am avut mai bun. Și suntem aici, ca să muncim în fiecare zi, ca zilele voastre de mâine să fie mai bune și mai pline de… dragoste. 

Noi

Noi suntem cei care am creat acest spațiu de intersecție despre care vă povesteam mai sus. Dacă vă place sau nu, așteptăm cu mare curiozitate să ne spuneți.

Design interior: Gosho Studio
Identitate vizuală: TD Studio
Marketing  și comunicare: Alexandra Crăciun
Manager general: Diana Hada
Manager executiv: Alex Berende

 
 

Numele

În căutarea numelui perfect, am ajuns la ideea că există două lucruri pe care le căutăm atunci când vine vorba de restaurante.

  1. Dish: căutăm acele preparate care să ne facă să ne simțim bine, care să aducă armonia perfectă între spirit și trup.
  2. That: căutăm acel „je ne sais quoi”, acel sentiment pe care nu îl putem exprima prin cuvinte, senzația de bine și de liniște pe care ne-o dă un loc și care ne face să ne întoarcem de fiecare dată.

Așadar, Dish & That este combinația între niște preparate făcute cu grijă și respect și acel spirit pe care vrem să-l transmitem mai departe. Și pe care îl vom construi împreună, în timp, prin felul nostru de a fi.

 
 

Promisunea

Ne luăm angajamentul să gândim și să servim preparate care respectă și lucrează în armonie cu corpul și cu spiritul nostru. Facem propriile noastre sosuri, nu lucrăm cu congelate și semipreparate, gătim sous vide, fără prăjeli, fără compromisuri. Încercăm să facem lucrurile cât mai corect, să discutăm cu nutriționiști și specialiști în alimentație. Promitem să fim onești și direcți privind preparatele care ies din bucătăria noastră. 

Meniul

Am pornit povestea acestui meniu de la viziunea Dianei (managerul nostru general) asupra noțiunii de sănătate și mâncare sănătoasă. De la ideea de armonie între trup și suflet. Fiecare preparat pe care îl veți vedea pe mesele noastre a fost gândit în așa fel încât să existe o potrivire desăvârșită a elementelor sale. 

Din dorința de a avea diversitate dar și cât mai multe variante pentru oaspeții noștri, am creat două meniuri care sunt în același timp și un manifesto față de modul în care vedem noi mâncarea sănătoasă. 

Dish & Healthy - I want to feel healthy
Dish & Indulging - I want to indulge myself

Ne dorim un loc în care să se simtă bine atât vegetarieni cât și non-vegetarieni, atât oameni care mănâncă sănătos și cât și oameni care vor să aibă un moment de răsfăț.